Szűrés

A(z) QLED TV kulcsszót tartalmazó cikkek

Szemkímélők a Samsung 2021-es Neo QLED modelljei

2021. március 16. -

A Samsung 2021-es Neo QLED televíziói az elsők között kapták meg az elismert minősítő intézet, a Német Elektrotechnikusok Szövetségének (VDE) Szemkímélő tanúsítványát. Az elismerés tovább erősíti a Samsung elkötelezettségét tévéi megbízhatóságának folyamatos fejlesztése mellett.  

Tovább

Prémium készülékeket mutat be a Samsung

2020. június 1. -

A Samsung 2020-as TV- és hangrendszer portfóliója hazánkban is bemutatkozik. Olyan innovatív és stílusos készülékek kerülnek a magyar üzletek polcaira, mint a legújabb QLED 8K tévék, a különleges kialakítású The Serif vagy a tökéletes térhangzást biztosító Q Sorozatú hangprojektorok. A művészetek iránt érdeklődőket pedig újra várja a The Frame Művészet módja. 

Tovább

8K HDR10+ technológia támogatás a Samsungtól

2019. szeptember 5. -

A Samsung a legnagyobb európai streaming szolgáltatókkal együttműködve támogatja a 8K felbontású HDR10+ tartalmakat. Ezzel a vállalat továbbra is vezető szereplő a HDR (High Dynamic Range) iparágban. Három kulcsfontosságú európai OTT (Over-the-top) tartalomszolgáltató, a CHILI, a The Explorers és a MEGOGO a már meglévő 4K HDR10+ formátum mellett támogatni fogja a 8K HDR10+ technológiát is.

Tovább

Hangzásból jeles

2019. április 3. -

A Samsung bemutatta az új, Harman Kardon tanúsítvánnyal rendelkező HW-Q70R és HW-Q60R prémium hangprojektorait. A soundbarok Samsung Acoustic Beam technológiával és új, Adaptív Hang funkcióval érkeznek a jobb hangzás és a még okosabb csatlakoztathatóság érdekében. A Samsung Audio Lab és a Harman Kardon együttműködésével alkotott készülékek minden eddiginél okosabbak és lenyűgöző hangzást biztosítanak, így teremtenek valódi házimozi-élményt. A készülékek Magyarországon 2019 áprilisától érhetők el.

Tovább